SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kamu Alımı

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » İşçi Alımı » 2023 Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) Kura Tarihleri Belli Oldu: İşte Kura Çekimi ve Sonuç Açıklama Tarihleri!

2023 Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) Kura Tarihleri Belli Oldu: İşte Kura Çekimi ve Sonuç Açıklama Tarihleri!

KGM, 3 bin yeni işçi alımı için başvuruları tamamladı ve şimdi kura çekimini bekliyor. Kura tarihleri hakkında bilgisi olmayanlar, "KGM kura çekimi ne zaman?" sorusunu soruyor. İşte ayrıntılar...

Yayınlanma:
ABONE OL

KGM, 3 bin yeni işçi alımı için gerçekleştireceği kura ile yerleştirme işleminin ayrıntılarını duyurdu. Türkiye Noterler Birliği çekiliş programıyla noter huzurunda, 30-31 Mayıs 2023 tarihlerinde KGM Genel Müdürlük konferans salonunda gerçekleştirilecek olan kura, adayların heyecanla beklediği önemli bir adımdır.

Kura sonuçları, noter onayından sonra resmi KGM internet sitesi olan https://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Root/Duyurular.aspx adresinden ilan edilecektir. Bu sayede başvuru yapan adaylar, sonuçları kolayca takip edebilecekler. Kura sürecinin noter kontrolünde gerçekleşmesi, adaylar arasında şeffaflık ve güven duygusu oluşturarak adaletli bir yerleştirme sürecinin sağlanmasını amaçlamaktadır.

KGM, bu alım süreciyle istihdam olanaklarını genişletirken, adaylara eşit fırsatlar sunmayı hedeflemektedir. Kura sonuçlarının ilan edilmesiyle birlikte, başarılı olan adaylar işe başlama sürecine geçecek ve KGM bünyesinde görevlerine başlayacaklar. Bu alımlar, KGM’nin personel gücünü daha da güçlendirecek ve hizmet kalitesinin artırılmasına katkı sağlayacaktır.

İLGİLİ HABER 70 bin TL – 150 bin TL arası maaşla inşaat işçisi aranıyor
KGM, 3 bin yeni işçi alımı için başvuruları tamamladı ve şimdi kura çekimini bekliyor. Kura tarihleri hakkında bilgisi olmayanlar, "KGM kura çekimi ne zaman?" sorusunu soruyor. İşte ayrıntılar...

30 Mayıs 2023 İl Kuraları

30 Mayıs 2023 Salı günü, çeşitli illerde gerçekleştirilecek bir kura çekilişi duyurulmuştur. Kura çekilişi sırasında şu iller yer alacaktır: Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elâzığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir ve Kars. Kura çekilişi, saat 10:00’da Adana iliyle başlayacak ve il trafik koduna göre sırayla devam ederek, son olarak Kars ili için çekiliş gerçekleştirilecektir. Bu etkinlik, il trafik kodlarına göre yapılan sıralama sayesinde tamamlanacaktır.

31 Mayıs 2023 İlk Kuraları

Çarşamba, 31 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan kura çekilişi ile şanslı iller belirlenecek. Kura çekilişi saat 10:00’da başlayacak ve Kastamonu ile başlayarak il trafik kodlarına göre sıralanacak. Son olarak Düzce ilinin çekilişi tamamlanacak.

İşte kura çekilişi yapılacak iller: Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Karabük, Osmaniye ve Düzce.

Bu heyecan verici kura çekilişi ile, her il için şanslı isimler belirlenecek ve birbirinden güzel ödüller dağıtılacak. Kura çekilişi gününde saat 10:00’da Kastamonu ilinden başlayarak, trafik kodlarına göre sırasıyla diğer iller için çekilişler gerçekleştirilecek. Son çekiliş ise Düzce ilinde yapılarak tamamlanacak.

İlgili Haberler